Pianist

Tijdens mijn studie conservatorium werd ik niet alleen opgeleid als professioneel pianist, maar ontdekte ik ook mijn grootste passie: begeleiden. Ik werkte al samen met diverse koren, waaronder het S-E-R-koor in Ridderkerk, Let’s Sing Together in Maasland en Concertante in Scheveningen. Verder ondersteun ik regelmatig amateur- en collega-musici tijdens audities en examens. Ik zie het als mijn taak om de ander naar een hoger niveau te tillen.

Één keer per maand begeleid ik een laagdrempelige kerkdienst in de PKN Axel, in samenwerking met een enthousiaste muziekgroep. Verder begeleid ik regelmatig de jeugdband in de PKN gemeente Terneuzen, waar ik ook tijdens reguliere diensten regelmatig achter de piano te vinden ben. Daarnaast ben ik ook te boeken voor diverse evenementen. Stemmige muziek nodig voor bij een begrafenis of een persoonlijk tintje geven aan een huwelijksdienst? Ik ga graag in gesprek om te zien hoe ik jouw project van passende muziek kan voorzien.

Bent u/jij op zoek naar een pianist voor een tijdelijk project, concert, (koor)repetitie of evenement? Neem dan contact met mij op!