Muziekdocent

“Music is the best means we have of digesting time.” W.H. Auden – dichter

Hoe heerlijk is het om naar muziek te luisteren? Te dansen op je favoriete liedje of naar een fijn concert te gaan? En wat is er nu nog leuker dan je favoriete muziek zelf te spelen?

Ik geef inmiddels al zo’n tien jaar muziekles en kan je jouw favoriete stuk leren spelen op piano. Niet alleen kinderen zijn bij mij welkom, maar ook jongeren, volwassenen en ouderen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen op zijn of haar manier piano kan leren spelen. Dat geldt dus ook voor leerlingen met dyslexie of een gedragsprobleem.

Tijdens mijn opleiding conservatorium heb ik een specialisatie educatie gedaan. Ik heb onder andere gewerkt als AMV- en blokfluitdocent bij de Maaslandse Harmonie in Maasland, als invaldocent bij de SKVR in Rotterdam, en als pianodocent bij Muziekvereniging Crescendo in Sliedrecht.

Op dit moment geef ik les in Terneuzen en omgeving. Wil je graag een proefles volgen of je meteen aanmelden voor lessen? Neem dan contact met mij op via e-mail (info@annemariekoppelaar.nl) of bel mij op (+31) (0)6-57025957.